logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

Hvad er SEO?

Sitegain.dk / Hvad er SEO?

VI KENDER GOOGLES HEMMELIGHEDER…

90

Web Analitycs

af alle søgninger på internettet starter hos Google

67

Link Building

af små og mellemstore virksomheder har ikke en SEO strategi

HVORFOR ER SEO-OPTIMERING VIGTIGT FOR DIN FORRETNING?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af digital tilstedeværelse og betyder, at du med forskellige værktøjer og teknikker forbedrer din hjemmesides placering, så den kommer højere op på Google. Hvis ikke du aktivt arbejder med din SEO, vil dine konkurrenter med overvejende sandsynlighed være bedre placeret på Google end dig. Google foretrækker brugervenlige sider, der hele tiden opdateres og forbedres. Derfor er det vigtigt, at du tester og justerer på din hjemmeside så du hele tiden kan forbedre din position på søgemaskiner. Hvis din hjemmeside hele tiden er optimal, vil den rangere højt på Google– og jo mere troværdig du fremstår, jo mere sandsynligt er det, dine potentielle kunder i stedet vil blive tiltrukket af din virksomhed.

JA TAK – LAD OS KOMME IGANG!

DU KAN FORBEDRE DIN SYNLIGHED PÅ GOOGLE:

Søgemaskineoptimering er en vigtig del af din digitale synlighed og indebærer, at du bruger forskellige teknikker til at forbedre din hjemmeside for at gøre den mere synlig i relevante søgninger på Google. For at gøre det helt enkelt: Hvis Google for eksempel foretrækker sider, der er meget hurtige til at loade, så kan søgemaskineoptimering handle om at forsøge, at fjerne alle de forhindringer, der gør din hjemmeside langsom. Det kunne være store og tunge billeder. Google har mere end 200 forskellige rangeringsfaktorer, som du kan prøve at påvirke med søgemaskineoptimering. Disse har til opgave at prøve at måle tre ting:

• Relevans: Hvor godt et match er dit indhold i forhold til søgningen på Google?
• Autoritet: Hvor troværdig opfatter Google din hjemmeside?
• Kvalitet: Den samlede tekniske kvalitet og brugeropfattelse

JA TAK – LAD OS KOMME IGANG!

HVORDAN FUNGERER SEO?

Søgemaskineoptimering drejer sig om at strukturere informationerne på din hjemmeside efter de regler, som der er for søgemaskineoptimering. Google bruger søgemaskine robotter til at gennemsøge alle sider på nettet når de skal vise en relevant side for en bruger. Robotterne indsamler information fra siderne, hvorefter de indekserer og kategoriserer dem. Derefter analyserer algoritmerne siderne i indekset og afgør i hvilken rækkefølge siderne skal vises i søgeresultatet for en given søgning og bruger. Søgemaskineoptimering handler i bund og grund om 2 ting:
Onsite SEO og offsite SEO.

JA TAK – LAD OS KOMME IGANG!

ONSITE SEO VS OFFSITE SEO

q

ONSITE SEO

Onsite SEO er alle de ting, som du ændrer på din egen hjemmeside, det vil sige den tekniske kvalitet af siden samt indhold.

q

OFFSITE SEO

Offsite SEO, handler primært om at have linkstrategi => linkbuilding. Det drejer sig med andre ord om at få links til din hjemmeside. Jo flere, som linker til din hjemmeside der derved bekræfter, at din side er en side, som bør besøges eller læses, jo bedre er det for din synlighed.

Høj Kvalitet Indhold

Backlinks

Linkbuilding

Loadhastighed

Hvor hurtig loader din side

Website Security

Er din side sikker?

Mobile Venlighed

I hvor høj grad er din side bygget til at tilgå fra mobile indheder?

Domæne Autoritet

Er der henvisninger til din side fra andre sider?

Website Struktur

Er din side bygget korrekt?)

Søgeord Optimering

Er der søgeord på din side, der matcher søgningen på Google?

Vil du høre mere om SEO optimering?