logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

Hvad er Linkbuilding?

Sitegain.dk / Hvad er Linkbuilding?

HVAD ER LINKBUILDING?

Linkbuilding er et link fra en anden hjemmeside, der henviser til din hjemmeside. Det kunne f.eks. være en artikel, der omhandler et relevant emne, hvor man i artiklen han klikke sig videre for at få mere information på din hjemmeside. Der kan også linkes med et billede, f.eks. et banner.

JA TAK – LAD OS KOMME IGANG!

HVORFOR ER LINKS SÅ VIGTIGE?

Der er to grunde til, at links er vigtige, når der arbejdes med øget online synlighed på Google. Den mest åbenlyse er, at jo flere steder på internettet, der henvises til din hjemmeside, desto flere brugere af internettet vil klikke sig over og besøge din hjemmeside, og give dig trafik. Den anden er, at Google benytter antallet og karakteren af dine links til at vurdere din hjemmesides vigtighed, og at dine links derfor har stor indflydelse på, hvor højt din hjemmeside placeres i Googles søgeresultater.

JA TAK – LAD OS KOMME IGANG!

HVORDAN SKABER VI FLERE LINKS?

Når vi køber links, laver vi artikler med links ind til din hjemmeside. Vi sørger for, at der kommer links fra relevante og interessante artikler på gode, danske hjemmesider, så kendskabet til din hjemmeside udbredes, og så Google kan se, at der er mange, der linker til din side. Vi laver en blanding af links fra forskellige kilder, så der opnås en bred online synlighed.

JA TAK – LAD OS KOMME IGANG!

Vil du høre mere om SEO optimering?